Terug naar overzicht

In het kort

Wie: Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de accountancy praktijk en bezit (bijna) de RA titel met aantoonbaar ruime ervaring in de controlepraktijk.
Wat:  Monitoren stelsel van kwaliteitsbeheersing.
Waarom:  Ruimte voor ontwikkeling én persoonlijke groei.
Waar: Jouw standplaats is Alphen aan den Rijn, maar je bent ook werkzaam voor andere vestigingen van Grant Thornton.

De functie

Als (Junior) Manager Risk & Compliance werk je samen met de Compliance Officer aan aspecten van het stelsel van kwaliteitsbeheersing. Onder andere (organisatie van) kwaliteitstoetsingen, behandelen van meldingen in het kader van de wet datalekken, vaststellen naleving onafhankelijkheidsregels en het uitvoeren van oorzakenanalyses behoren hiertoe. Ook het continue optimaliseren van de interne procedures en het analyseren van de effecten van wijzigingen in wet –en regelgeving, met name de Wta en het Bta, behoren tot de werkzaamheden. Dit vindt in nauwe samenwerking met Bureau Vaktechniek plaats.

Je komt terecht in een dynamische omgeving, waarin veel verandering gaande is en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je zet jouw expertise in bij het ontwikkelen en opzetten van thema-onderzoeken, gericht op het vaststellen (of het verbeteren) van de kwaliteit van door (assurance) collega’s uitgevoerde werkzaamheden en de procedures die hieraan ten grondslag liggen.

Wij zoeken

Als (Junior) Manager Risk & Compliance herken je jezelf in het volgende profiel:

• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen de accountancy praktijk;
• Je bent fulltime (of minimaal 32 uur per week) beschikbaar;
• Je bent nagenoeg klaar met het behalen van de RA titel of hebt deze reeds behaald;
• Je hebt sterke affiniteit met kwaliteit, vaktechniek en wet- en regelgeving;
• Je bent nauwkeurig en kritisch en tegelijkertijd tactvol en sensitief;
• Je hebt kwaliteit en integriteit hoog in het vaandel staan en draagt dit uit;
• Je hebt een professioneel-kritische houding, een rechte rug en bent zelfstandig;
• Je bent integer, je beschikt over overtuigingskracht en hebt oog voor het publieke belang;
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: Ruimte om te ontwikkelen

Wij bieden je ruimte om te groeien. Niet alleen ruimte voor je vaktechnische kennis, maar ook voor een verdere ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden. Hierbij kun je gebruik maken van ons uitgebreide interne opleidingsprogramma. Je zult je ontwikkelen tot een expert. Uiteraard ben je ook verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden.

Benieuwd met wie je samen zult werken? Bekijk het korte filmpje van Katja Tijsma, Compliance Officer bij Grant Thornton: '(Junior) Manager Compliance Desk'

Enthousiast?

Wil jij werken bij Grant Thornton en de ruimte krijgen voor verdere ontwikkeling? Solliciteer dan als (Junior) Manager Risk & Compliance via onderstaande solliciteer button. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Mark Assink, Recruiter, via 088 676 9065.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures