Terug naar overzicht

In het kort

Wie ben jij? Jij hebt een afgeronde academische opleiding Nederlands recht en een Master arbeidsrecht, liefst aangevuld met werkervaring in een juridische praktijk (bijvoorbeeld d.m.v. een stage).
Wat ga je doen? Je vormt samen met het team van (ervaren) arbeidsrechtjuristen het aanspreekpunt voor onze klanten voor advisering op het gebied van arbeidsrecht.
Waarom is dit jouw droombaan? Je krijgt de ruimte om te groeien en te leren van de opdrachten die je uitvoert bij een ambitieuze organisatie, in een enthousiast team met een open en persoonlijke werksfeer.
Waar ga je werken? Je zult met name werkzaam zijn op kantoor Amsterdam of Rotterdam, maar je werkt ook op andere vestigingen met collega's uit het Legal Services team, of vanuit huis.

De functie

In jouw functie ben je werkzaam binnen de Legal Services afdeling van Grant Thornton. Je houdt je bezig met een breed scala aan vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht. Je ondersteunt hierin (en wordt begeleid door) onze ervaren arbeidsjuristen. Daarbij werk je voor een zeer divers pallet aan cliënten. Bij ons is geen dag hetzelfde. Het ene moment stel je een arbeidsovereenkomst op, daarna adviseer je een klant over ontslag of reorganisatie om de dag af te sluiten met een internationaal vraagstuk van een internationale client. Jij vormt een belangrijke factor in ons team en krijgt de kans om je binnen je rol te ontwikkelen tot een ervaren jurist.

Dit ben jij

Wij zoeken een enthousiaste arbeidsrecht jurist in spe. Iemand die goed in staat is en het leuk vindt om te opereren in een professioneel juridisch team, dat werkzaam is over onze (7) vestigingen. Jij benadert je collega's (en cliënten) op een proactieve manier. Met jouw communicatieve vaardigheden is dit geen probleem. Verder is netwerken echt jouw ding en vind je het leuk om vanuit commercieel oogpunt mee te denken.
Je bent in het bezit van een afgeronde academische opleiding Nederlands Recht, met een Master in arbeidsrecht. Daarnaast heb je bij voorkeur al enige ervaring opgedaan in de juridische praktijk, bijvoorbeeld door een stage of bijbaan tijdens je studie. Maar het allerbelangrijkste vinden wij jouw passie voor (arbeids)recht. Als aanstormend jurist maak jij het verschil, zowel binnen het team als voor de cliënt.

Verder ben je:

• Een enthousiaste persoonlijkheid met humor en relativeringsvermogen. Iemand op wie je kunt bouwen!
• Vloeiend in Nederlands en Engels , zowel in woord als in geschrift;
• nauwkeurig en punctueel;
• pragmatisch, analytisch sterk, resultaatgericht en creatief in het bedenken van oplossingen;
• in staat om zelfstandig te werken, zonder de binding met het team te verliezen.

Wat bieden wij jou?

Versterk jij ons team, dan vervul je een uitdagende rol bij een mooi bedrijf waarbinnen je samen (met en voor elkaar) werkt. Je wordt onderdeel van een hecht team van betrokken collega's. Hard werken, het beste uit jezelf halen en het blijven ontwikkelen van jezelf en de Legal Services praktijk gaan bij ons hand in hand. Je werkt veel samen met onze ervaren senior juristen. Je cliënten portefeuille bestaat uit (inter)nationale cliënten en je krijgt van ons de ruimte om veel te leren en ervaring op te doen. Eigenlijk ben jij gewoon onmisbaar voor de verdere opbouw van onze Legal Services (arbeidsrecht) praktijk!

Verder bieden we jou:

• een goede beloning met 29 vakantiedagen en mogelijkheden tot bijkopen;
• goede begeleiding en opleiding zowel op inhoud (opleiding tot bedrijfsjurist en interne opleidingen), sociale en commerciële vaardigheden;
• deelname aan Young GT: activiteiten voor collega's binnen Grant Thornton tot 30 jaar;
• hybride werken vanuit kantoor, huis en andere vestigingen.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over de functie? Ben jij toe aan een duik in het diepe? Solliciteer dan als Junior Consultant Legal via onderstaande sollicitatiebutton. We ontvangen ook graag je motivatiebrief. Heb je eerst nog wat vragen over de vacature of over de organisatie? Neem dan contact op met Mark Assink (Recruiter) via 088 676 9065 of mark.assink@carrierebijgt.nl. Wij kijken uit naar een kennismaking met een kop koffie!

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures