Terug naar overzicht

In het kort

Ben jij een echte spin-in-het-web en hou je ervan om (redactie)processen te managen en projectdeadlines te bewaken Ben je een type dat graag veel ballen in de lucht houdt en vind je het leuk vindt om bezig te zijn met productie van communicatiemiddelen. Kun je teksten redigeren en beoordelen? Kortom: wil jij een coördinerende rol pakken in het hart van de afdeling Brand Marketing en Communicatie? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat ga je doen als Junior Communicatieadviseur?


De afdeling Brand, Marketing en Communicatie (BMC) van Grant Thornton Nederland verzorgt een breed scala aan marketing- en communicatieactiviteiten en events. Je komt te werken in een fris nieuw team van 9 gemotiveerde en deskundige collega’s, met wie je samenbouwt aan het merk vanuit de internationale merkstrategie en de lokale businessplannen. Als junior communicatieadviseur ben je een echte spin in het web binnen ons team. 
•    Je beheert de centrale mailbox, regelt de inkoop van gadgets,   
•    Je coördineert het redactieproces inclusief de afstemming met auteurs
•    Je coördineert de productie van middelen en werkt daarbij nauw samen met onze externe leveranciers
•    Je regelt de opmaak en verzending van ons e-mail nieuwsbrief en plaatst artikelen op de website.  

Het is een leuke rol met veel ruimte voor eigen initiatief op het snijvlak van content, online en coördinatie.
 

Wie ben jij?

Ambitie 
Met jouw gevoel voor tekst vind je het leuk om ingewikkelde materie te vertalen naar begrijpelijke communicatie. Gebaande paden? Die heeft iedereen al gelopen. Jij bent een regelaar, servicegericht en steekt graag een helpende hand uit. Met jouw pro activiteit en in samenwerking met het team, doe jij het op jouw manier.  

Skills 
Redigeren van teksten? Voor jou geen probleem want jij bent secure en hebt oog voor detail als het gaat om consistentie in schrijfstijl en begrijpelijke taal. Je hebt ervaring met SEO, digitale nieuwsbrieven, CMS en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schift. Je houdt ervan om veel ballen tegelijk in de lucht te houden en houdt daarbij goed het overzicht. 

Ervaring 
Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, het liefst op het gebied van (online) communicatie en ongeveer 1 jaar relevante werkervaring en bij voorkeur in de B2B-markt. 

Wie zijn wij?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid.  We motiveren onze medewerkers om zichzelf te zijn op hun werk, hun grenzen te verleggen en te presenteren om verwachtingen te overtreffen.

Wat je van ons krijgt
Bij een mooie positie horen natuurlijk ook goede voorwaarden. En ook daarvoor zit je goed bij Grant Thornton. Wij bieden je namelijk een mooi en volledig pakket, met o.a.:

  • Een goed salaris passend bij jouw opleiding en werkervaring;
  • Variabele winstdeling;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een goede en premievrije pensioenregeling;
  • 29 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • Studieregeling met mogelijkheid te studeren tijdens werktijd;
  • Mobiele telefoon en laptop;
  • € 600,- budget om een thuiswerkplek naar eigen wens in te richten;
  • Flexibiliteit: werken op kantoor én remote. 

Interesse? Meer weten?

Heb jij interesse in deze vacature of wil je meer weten? Neem contact op met Demi van der Zwet, 088 67 69 228 (+31 6 21915799 voor Whatsapp) of via demi.vander.zwet@carrierebijgt.nl.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures