Terug naar overzicht

In het kort

Wie: Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding richting finance & control of vergelijkbaar.
Wat:  Het verzamelen, analyseren en rapporteren over financiële data.
Waarom:  Ruimte om jouw kennis en ervaring in te zetten en uit te bouwen om de organisatie verder te helpen op het gebied van analyseren en rapporteren.
Waar: Jouw standplaats is Alphen aan den Rijn.
 

De functie

Als Junior Assistent Controller (Rapportage) ben je vaardig in het begrijpen van financiële data om ze overzichtelijk, helder en begrijpelijk aan anderen te kunnen presenteren in rapportages en dashboards. Daarnaast verricht je finance gerelateerde werkzaamheden samen met jouw collega’s op de afdeling Finance & Control ter ondersteuning van de business.

De afdeling Finance & Control bestaat uit 7 personen, die nauw met elkaar samenwerken. Ze hebben allemaal hun eigen aandachtsgebied, maar pakken voorkomende werkzaamheden gezamenlijk op om de maandelijkse deadlines m.b.t. rapportage te halen. Voor jouw werkzaamheden heb je ook regelmatig contact met de andere stafafdelingen die ook in Alphen aan den Rijn gevestigd zijn. Voor het vervaardigen van rapportages en de dashboarding wordt o.a. gewerkt met verschillende pakketten zoals Power BI en QlikView.

Dit ben jij

Vanzelfsprekend heb je goede analytische vaardigheden én aandacht voor details. Daarnaast ben je een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling. Bovendien ben je kwaliteits-, oplossings- en resultaatgericht. Verder herken jij je in het volgende profiel:

• Een afgeronde hbo opleiding in de richting van finance & control of vergelijkbaar;
• Relevante werkervaring opgedaan op een afdeling financiële administratie;
• Haalt energie uit het samen met collega’s toewerken naar het halen van deadlines
• Affiniteit met ICT en begrijpt de logica achter databases;
• Uitstekende kennis van dashboarding middels Power BI en Qlikview;
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden

Wij bieden je een fijne, open werkomgeving waarin je jezelf kan zijn en gestimuleerd wordt om het verschil te maken. Binnen de functie krijg je de ruimte voor initiatief en om te groeien in je persoonlijke vaardigheden. Hierbij kun je ook gebruik maken van ons uitgebreide interne opleidingsprogramma. Je bent verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden, een premievrij pensioen, een goede studieregeling, potentiële winstdeling naast een vast salaris en 29 vakantiedagen.

Enthousiast?

Wil jij ruimte krijgen om te groeien binnen Grant Thornton? Solliciteer dan als Junior Assistent Controller via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Ishana Baldew (Recruiter) via 088 676 9543 of ishana.baldew@carrierebijgt.nl.  

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures