Terug naar overzicht
  • Plaats

    Rotterdam

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie ben jij? Jij hebt een (bijna) afgeronde vwo opleiding of een hbo-propedeuse Accountancy en start in september 2023 met de deeltijdopleiding Accountancy aan Nyenrode.
Wat ga je doen? Je gaat werken in de audit (controlepraktijk) en werkt veel in teamverband. Samen met je collega's controleer je de jaarrekening bij diverse (inter)nationale klanten.
Waarom is dit een mooie kans? Je bent ambitieus en gaat als Junior Assistent Audit direct aan de slag in de praktijk naast je studie. Je krijgt de kans om te leren van collega's, en krijgt de kans om mee te doen aan de Traineegame en andere (interne) opleidingen. Kortom: er is alle ruimte om je razendsnel te ontwikkelen.
Waar ga je werken? Je werkt op ons kantoor in Rotterdam, aan de voet van de Erasmusbrug, maar werkt ook op locatie bij de klant of vanuit huis.

De functie

In september begin jij aan een nieuwe uitdaging: de deeltijd bacheloropleiding Accountancy aan Nyenrode. Spannend! Naast jouw studie op vrijdag, zoek je natuurlijk een leuke werkgever (in de regio Rotterdam) waar je jouw opgedane kennis meteen in de praktijk kunt toepassen.

In de functie als Junior Assistent Audit werk je van maandag tot en met donderdag binnen onze Audit afdeling in Rotterdam. De afdeling bestaat uit bijna 50 collega's: veel van hen hebben hetzelfde traject als jij bewandeld. Als Junior Assistent Audit  werk je in verschillende teams en ga je ook met het team naar de klant. Je werkt gedurende het jaar voor ongeveer 10 tot 15 (inter)nationale klanten (in allerlei branches). Voor deze klanten verricht je verschillende werkzaamheden.

In het voorjaar ben je druk bezig met de eindejaarscontrole (de controle van de jaarrekening) en in het najaar voer je met het team de interimcontrole uit: voorbereidende werkzaamheden voor de eindejaarscontrole. In jouw werkzaamheden (bijvoorbeeld verbandscontroles en cijferbeoordelingen) word je begeleid door je collega's. Je wordt telkens uitgedaagd door nieuwe (complexere) werkzaamheden.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar iemand die (bijna) klaar is met het vwo of de hbo-propedeuse en niet kan wachten om te beginnen aan de deeltijdopleiding Accountancy aan Nyenrode. Dit traject waarin je werk en studie gaat combineren is een pittig, maar mooi traject, waarbij jouw ambitie en enthousiasme is cruciaal is. Natuurlijk zullen wij je hierin ondersteunen. Je vindt het leuk om in teamverband te werken en van je collega's te leren. En natuurlijk kunnen zij van jou leren! Je herkent jezelf in onze CLEARR-kernwaarden: Collaboration, Leadership, Excellence, Agility, Respect en Responsibility. Tot slot vind je het leuk om verschillende (inter)nationale klanten te zien in verschillende sectoren. Rapporteren in het Engels en Nederlands is voor jou geen probleem (of dit wil je leren).

Wij bieden jou

Als jij ons team komt versterken, word je onderdeel van ons gezellige en diverse team in Rotterdam. Binnen het team zijn er collega's die net als jij de opleiding aan Nyenrode hebben gevolgd of nog volgen: genoeg collega's die je kunnen begeleiden en hun ervaring met je willen delen.

Er is een grote groep assistenten die veel met elkaar optrekken. Ook is er een assistentenoverleg waarin zij allerlei zaken met elkaar bespreken.

Daarnaast krijg je een mentor bij wie je altijd terecht kunt: of het nu over je studie, werk of persoonlijke zaken gaat. Ook krijg je één van de partners toegewezen als partnercoach: iemand bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Binnen onze afdeling zullen we ervoor zorgen dat je je prettig voelt zodat je je zowel persoonlijk als professioneel kunt gaan ontwikkelen.

Verder bieden we jou:

  • een goede beloning met 29 vakantiedagen en mogelijkheid tot bijkopen;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een studieregeling en leaseauto zodat je makkelijk bij klanten kunt komen;
  • persoonlijke aandacht (je kunt bij iedereen terecht, van Partner tot Assistent);
  • een goede balans tussen werken, studeren en privé;
  • de mogelijkheid om je, naast je opleiding op Nyenrode, te ontwikkelen d.m.v. interne opleidingen en de Traineegame (intern programma voor starters waarin je kennismaakt met de organisatie);
  • deelname aan Young GT (activiteiten voor collega's binnen Grant Thornton tot 30 jaar).

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden? Over het team, de functie en de ontwikkelmogelijkheden? Solliciteer dan als Junior Assistent Audit in Rotterdam via onderstaande sollicitatiebutton. We ontvangen ook graag je motivatiebrief. Heb je eerst nog wat vragen of zou je eventueel een dagje willen meelopen? Neem dan contact op met Ali Durmaz via 088 676 9847 of via ali.durmaz@carrierebijgt.nl.  

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures