Terug naar overzicht

In het kort

Wie: Je bent toe aan een nieuwe stap. De door jou opgedane kennis en ervaring wil je inzetten voor het (verder) ontwikkelen de facilitaire organisatie binnen een zakelijke omgeving.

Wat: Je bent, samen met een collega, verantwoordelijk voor de facilitaire dienstverlening in de totale breedte, kwaliteit van huisvesting en inrichting van de vestigingen en de centrale inkoop.

Waarom: In deze functie krijg je ruimte om je kennis en ervaring in te zetten om verder uitvoering te geven aan onze plannen en te werken binnen een persoonlijke en open werksfeer.

Waar: Jouw standplaats is Alphen aan den Rijn, de werkzaamheden worden deels uitgevoerd op de overige vestigingen (Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Gouda, Woerden, Arnhem).

De functie

De afdeling Facility van Grant Thornton is verantwoordelijk voor de huisvesting en de faciliteiten op onze vestigingen. Als facilitair coördinator ga je samen met de Facility Manager aan de slag om een optimale werkplek te creëren voor onze medewerkers. Je bent het aanspreekpunt voor collega’s, verhuurders en externe partijen in relatie tot facilitaire zaken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van operationele en tactische werkzaamheden en werkt veel samen met andere stafafdelingen (HR & ICT en Communicatie), de vestigingssecretariaten en leveranciers/onderhoudspartijen.  Van ad hoc-verzoeken tot het zelfstandig of in teamverband werken aan je eigen projecten.  Dit met als doel een optimale facilitaire dienstverlening te creëren op onze vestigingen.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

 • Aanspreekpunt voor facilitaire vragen vanuit de vestigingen; 
 • Facilitaire projecten, zoals duurzaamheidsprojecten, kwaliteitsverbeteringen, doorvoeren contractwijzigingen facilitaire dienstverlening;
 • Het coördineren en plannen van interne verhuizingen en verbouwingen; 
 • Het constateren en implementeren van procesverbeteringen;
 • Inkoopprojecten;
 • Leveranciersmanagement.  

Wie ben jij?

Ambitie
Met jouw ervaring met projectmanagement vindt je het leuk om diverse projecten te behandelen met als doel een optimale werkplek te creëren voor onze medewerkers. Gebaande paden? Die heeft iedereen al gelopen. Met jouw nieuwsgierigheid, pro activiteit en in nauwe samenwerking met de Facility Manager, blijf je verbeterslagen maken.

Skills 
Het aanspreekpunt zijn voor diverse belanghebbenden? Voor jou geen probleem want met jouw communicatieve vaardigheden, affiniteit met circulariteit en ervaring met projectmanagement help jij Grant Thornton met alle vraagstukken omtrent huisvesting en faciliteiten op onze kantoren. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als in geschrift. 

Ervaring
Je hebt een afgeronde HBO- of Universitaire opleiding Facility Management en minimaal 3 jaar werkervaring binnen het facilitaire vakgebied, daarnaast ben je bekend met projectmanagement of heb je een opleiding daarin gevolgd. Ben jij het facilitair talent wat wij zoeken?
 

Wie zijn wij?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voor profit én non-profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen.  

Wat je van ons krijgt
Bij een mooie positie horen natuurlijk ook goede voorwaarden. En ook daarvoor zit je goed bij Grant Thornton. Wij bieden je namelijk een mooi en volledig pakket, met o.a.:

 • Een goed salaris passend bij jouw huidige ervaring;
 • Variabele winstdeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een goede en premievrije pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen o.b.v. fulltime;
 • Studieregeling met mogelijkheid te studeren tijdens werktijd;
 • Mobiele telefoon en laptop;
 • € 600,- budget om een thuiswerkplek naar eigen wens in te richten;
 • Flexibiliteit: werken op kantoor én remote. 
 • Complexe omgeving waarin je met verschillende belangen te maken krijgt;

Enthousiast?

Wil jij werken bij Grant Thornton en de ruimte krijgen om te groeien? Solliciteer dan als Facility Coordinator via onderstaande solliciteer button. Wil je meer weten over de vacature? Neem contact op met Demi van der Zwet, 088 67 69 228 of via demi.vander.zwet@carrierebijgt.nl. Direct solliciteren kan natuurlijk ook via onderstaande sollicitatiebutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures