Terug naar overzicht
  • Plaats

    Rotterdam

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie ben jij? Een fiscaal talent met een afgeronde opleiding fiscale economie of fiscaal recht op universitair niveau, aangevuld met minimaal vier jaar ervaring in een nationale MKB adviespraktijk.
Wat ga je doen? Jij gaat klanten adviseren en ondersteunen in de MKB praktijk als ervaren Estate Planner: jouw klanten kunnen met al hun vragen op dit specifieke vakgebied bij jou terecht.
Waarom is dit jouw baan? Je krijgt ruimte om te groeien in een leuk fiscaal team met kansen om te doen wat jij leuk vindt!
Waar ga je werken? Op onze vestiging in het bruisende Rotterdam centraal gelegen aan de voet van de Erasmusbrug. Maar een andere plek waar jij prettige werkt kan natuurlijk ook; bijvoorbeeld thuis. Je bent bereid om ook op een van onze andere vestigingen werkzaamheden te verrichten, waaronder Gouda.

De functie

Als ervaren Estate planner kom je te werken op onze vestiging in Rotterdam, binnen ons fiscale team. Je werkt intensief samen met je collega's voor klanten binnen onze MKB praktijk. Je verricht je werkzaamheden soms ook vanuit een van onze andere vestigingen.

Je werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van adviezen op gebied van Estate planning. Denk hierbij aan advisering over erf- en schenkbelasting, testamenten en huwelijksvermogensrecht. Kennis van het civiele recht is een voorwaarde. Ervaring met internationaal recht op dit vakgebied is een pré. Je beantwoordt vragen en adviseert collega's en klanten. Als je dit een specialisme nog verder wilt ontwikkelen is het zeker mogelijk hier verder in te gaan. Graag zelfs! Verder pak je, afhankelijk van de opdracht, je niveau en ervaring, zaken op onder begeleiding van een ervaren collega of werk je meer zelfstandig.

Wij zoeken

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om klantgericht te werken, de klant te verrassen door net dat stapje extra te doen en moeilijke informatie eenvoudig kan uitleggen. Uiteraard helpen we je daarbij door coaching on the job en onze uitgebreide interne opleidingen. En natuurlijk zijn je collega's daar om je te helpen.

Je hebt een afgeronde universitaire opleiding fiscale economie of fiscaal recht en bent al minimaal vier jaar aan het werk. Uiteraard hou je de vakliteratuur goed bij. Je herkent jezelf in onze CLEARR-kernwaarden: Collaboration, Leadership, Excellence, Agility, Respect en Responsibility.

Wij bieden jou

Als jij ons team komt versterken kom je te werken in een leuk team van nu 13 medewerkers voor zowel compliance/aangiften als advies. We werken ook veel samen met onze collega accountants en juristen. De Rotterdamse MKB praktijk bestaat uit circa 35 collega's.

Verder bieden we:

• Een goede beloning met 29 vakantiedagen en mogelijkheid tot bijkopen;
• Goede begeleiding en opleiding op zowel inhoud, sociale en commerciële vaardigheden en werken als ervaren Estate planner;
• Afhankelijk van je niveau: veel leren en zien; ervaring opdoen om stapsgewijs te groeien naar zelfstandig adviseur;
• Young GT: activiteiten naast het werk voor collega's;
• Hybride werken op kantoor en vanuit huis is mogelijk;
• Digitaal werken met zo min mogelijk papier.

Enthousiast?

Heb je na het lezen van de vacature al helemaal zin om te beginnen? Solliciteer dan als consultant tax via onderstaande button!

Misschien vind je het eerst nog leuk om de ervaringen van (misschien wel je toekomstige collega) Laura te lezen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Mark Assink (recruiter) via 088 676 9065 of Erik van der Sande (partner fiscaal kantoor Rotterdam) via 088 676 9487 / erik.vander.sande@nl.gt.com, of Ido Tasma (partner fiscaal kantoor Gouda) via 088 676 9231 / ido.tasma@nl.gt.com. Wij kijken uit naar een kennismaking met een kop koffie of thee!

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures