Terug naar overzicht

In het kort

Wie: Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo 4 opleiding richting ICT.
Wat:   Eerstelijns contact over ICT vragen, problemen en toepassingen.
Waarom: Ruimte om te kunnen groeien in het ICT werkveld binnen een persoonlijke werkomgeving.
Waar:  Jouw standplaats is Alphen aan den Rijn.

De functie

Grant Thornton is een organisatie van wereldformaat, maar heeft een platte organisatiestructuur en kent korte communicatielijnen. Informeel contact met je collega’s en een directe en persoonlijke manier van communiceren staan centraal.

Je werkt in het team dat onderdeel is van de afdeling I&A (informatisering en automatisering). Jouw doel is om zo snel mogelijk vragen/storingen op te lossen, zodat collega’s weer verder aan de slag kunnen met hun werkzaamheden. Het gaat hier om een interne functie en jouw klanten zijn de medewerkers van Grant Thornton Nederland. Wanneer je gebeld wordt voor een printer die niet lijkt te werken, weet jij alle stappen om richting een oplossing te komen al in je hoofd op te noemen. Met jouw ervaring begeleid je de gebruikers door alle stappen heen. Met creativiteit kom jij met oplossingen waar niemand aan had gedacht. Je bent bekend met een ticketsysteem, het professioneel te woord staan van gebruikers en de werkzaamheden als Skilled ICT-Servicedesk Medewerker. Zijn het complexere problemen? Dan zet je de vraag en alle informatie door naar de collega’s van systeem- of applicatiebeheer.

Onze Skilled Servicedesk bestaat uit vier medewerkers. Daarnaast heb je ook contact met de collega’s van systeembeheer en applicatiebeheer en ondersteunt hen met de informatie die jij zelf al hebt opgehaald in gesprekken met de klant en verrijkt deze met je eigen bevindingen. Ook zal je zo nu en dan op de andere zeven vestigingen van Grant Thornton aanwezig zijn, bijvoorbeeld voor de aflevering van hardware, of installatie van nieuwe hard- of software. Hiervoor kun je gebruik maken van onze elektrische poolauto.

Dit ben jij

Als Eerstelijns ICT servicedesk medewerker herken je jezelf in het volgende profiel:

• Je hebt een afgeronde mbo 4 of HBO opleiding richting ICT;
• Je beschikt over een rijbewijs (B);
• Je bent slim en leergierig en hebt een bovengemiddelde interesse in- en kennis van ICT;
• Ervaring met supportpakketten als Topdesk is een pre;
• Je beschikt over basiskennis van Active Directory, Windows 10, O365, MsTeams en Android;
• Naast het beheersen van technische skills ben jij goed in het contact met klanten. Je hebt er plezier in om mensen vriendelijk te woord te staan en door het stellen van de juiste vragen haal jij het daadwerkelijke probleem boven tafel;
• Je weet van aanpakken en hebt een praktische instelling (proactief, initiatief);
• Je hebt kennis en ervaring (pre) met (samen)werken in ITIL en KANBAN
• Je spreekt je Nederlands goed en je kunt je redelijk redden in het Engels;
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Ervaring in de wereld van accountancy is een pre maar zeker geen must.

Wij bieden

Wij bieden je een fijne, open werkomgeving waarin je jezelf kan zijn en gestimuleerd wordt om het verschil te maken. Binnen de functie krijg je de ruimte voor initiatief en om te groeien in je persoonlijke vaardigheden. Hierbij kun je ook gebruik maken van ons uitgebreide interne opleidingsprogramma. Bovendien kun je deel uitmaken van Young GT, dat interessante evenementen organiseert.

We bieden je doorgroeimogelijkheden binnen de ICT afdeling wanneer die er zijn. Je bent verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden met de mogelijkheid om vanuit huis te werken, een premievrij pensioen, een goede studieregeling, potentiële winstdeling naast een vast salaris, 29 vakantiedagen én de mogelijkheid om extra verlof te kopen. Verder krijg je vanzelfsprekend een laptop en telefoon, waarmee je ook vanuit huis kunt werken. Bovendien krijg je de mogelijkheid om een thuiswerkplek in te richten, met bijvoorbeeld een verstelbaar bureau, bureaustoel en een extra scherm, of bijvoorbeeld twee beeldschermen en een docking station.

Enthousiast?

Wil jij ruimte krijgen om te groeien binnen Grant Thornton? Solliciteer dan als medewerker interne communicatie via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Mark Assink (Recruiter) via 088 676 9065 of mark.assink@carrierebijgt.nl.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures