Terug naar overzicht

In het kort

Wie ben jij? Jij hebt een enthousiaste arbeidsrechtjurist met minimaal drie jaar ervaring en je bent toe aan een volgende stap in je carrière! Daarnaast heb je een afgeronde academische opleiding Nederlands recht en een Master in arbeidsrecht.
Wat ga je doen? Je vormt samen met ons team van (ervaren) arbeidsrechtjuristen het aanspreekpunt voor onze klanten voor advisering op het gebied van arbeidsrecht.
Waarom is dit jouw droombaan? Je krijgt de ruimte om jouw opgedane kennis en ervaring in te zetten en verder te groeien binnen een ambitieuze organisatie, in een groeiend team met een open en persoonlijke werksfeer.
Waar ga je werken? In overleg zul je werkzaam zijn vanaf kantoor Amsterdam of Rotterdam, maar je werkt ook op andere vestigingen met collega's uit het Legal Services team, of vanuit huis.

De functie

In jouw functie ben je werkzaam binnen de Legal Services afdeling van Grant Thornton. Je speelt een belangrijke rol in onze arbeidsrecht praktijk. In deze nationale praktijk met internationale allure ondersteun je, zelfstandig en samen met de andere juristen onze cliënten en collega’s bij arbeidsrechtelijke zaken en vraagstukken. Zo geef je op het ene moment advies over een ingewikkelde reorganisatie, ben je het andere moment betrokken bij een Due Diligence onderzoek vanuit jouw expertise en top je de dag af met een personeelshandboek of het geven van advies aan de HR afdeling van een van onze klanten. Daarbij werk je voor een zeer divers pallet aan cliënten. Bij ons is geen dag hetzelfde.

Jij vormt een belangrijke factor in ons team en krijgt alle mogelijkheden om je binnen je rol te ontwikkelen tot een ervaren jurist.

Dit ben jij

Wij zoeken een enthousiaste collega die goed in staat is en het leuk vindt om te opereren in een professioneel juridisch team, dat werkzaam is over onze (7) vestigingen. Jij benadert je collega's (en cliënten) op een proactieve manier. Met jouw communicatieve vaardigheden is dit geen probleem. Verder is netwerken echt jouw ding en vind je het leuk om vanuit commercieel oogpunt mee te denken over hoe we onze arbeidsrecht praktijk verder vorm kunnen geven en uit kunnen bouwen.

Je bent in het bezit van een afgeronde academische opleiding Nederlands Recht, met een Master in arbeidsrecht. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in de juridische praktijk, bijvoorbeeld bij een advocaten kantoor. Maar het állerbelangrijkste vinden wij jouw passie voor (arbeids)recht. Als aanstormend jurist maak jij het verschil, zowel binnen het team als voor de cliënt.

Verder ben je:
• Een enthousiaste persoonlijkheid met humor en relativeringsvermogen. Iemand op wie je kunt bouwen!
• Vloeiend in Nederlands en Engels , zowel in woord als in geschrift;
• nauwkeurig en punctueel;
• pragmatisch, analytisch sterk, resultaatgericht en creatief in het bedenken van oplossingen;
• in staat om zelfstandig te werken, zonder de binding met het team te verliezen.

Wat bieden wij jou?

Versterk jij ons team, dan vervul je een uitdagende rol bij een mooi bedrijf waarbinnen je samen (met en voor elkaar) werkt. Je wordt onderdeel van een hecht team van betrokken collega's. Hard werken, het beste uit jezelf halen en het blijven ontwikkelen van jezelf en de Legal Services praktijk gaan bij ons hand in hand. Je werkt veel samen met de andere arbeidsjuristen in ons team, variërend van senioren tot junioren. Je cliënten portefeuille bestaat uit (inter)nationale cliënten en je krijgt van ons de ruimte om verder te groeien en nog meer ervaring op te doen. Legal Services van Grant Thornton heeft ambitieuze groeiplannen waarin jij als jurist een belangrijke rol speelt!  

Verder bieden we jou:

• een goede beloning met 29 vakantiedagen en mogelijkheden tot bijkopen;
• goede begeleiding en opleiding zowel op inhoud (opleiding tot bedrijfsjurist en interne opleidingen), sociale en commerciële vaardigheden;
• deelname aan Young GT: activiteiten voor collega's binnen Grant Thornton tot 30 jaar;
• hybride werken vanuit kantoor, huis en andere vestigingen.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over de functie? Ben jij toe aan een duik in het diepe? Solliciteer dan als Consultant Legal via onderstaande sollicitatiebutton. We ontvangen ook graag je motivatiebrief. Heb je eerst nog wat vragen over de vacature of over de organisatie? Neem dan contact op met Mark Assink (Recruiter) via 088 676 9065 of mark.assink@carrierebijgt.nl. Wij kijken uit naar een kennismaking met een kop koffie!

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures