Terug naar overzicht

Laat geen kink in de kabel als businessanalist vaktechniek

Je krijgt een telefoontje van een collega uit de praktijk. Er gaat wat mis in de communicatie naar een klant. Je duikt in het proces van de applicatie en ontdekt al snel de oorzaak. Dat moeten we snel oplossen. Samen met jouw IT-collega overleg je direct over de beste aanpak. Je legt dit diezelfde middag nog voor aan de compliance officer en eind van de middag is het probleem verholpen. Nog even een laatste check op de gebruikershandleiding van de applicatie die je morgen uitrolt. Zo, dat voelt weer als een functionele werkdag!

Jij lost problemen accuraat op. Herkennen, signaleren en optimaliseren. Zo staan jouw collega’s nooit stil!

Dat is wat jij doet. Als businessanalist vaktechniek bij Grant Thornton.

Wat je gaat doen?

Je ondersteunt de praktijk bij het selecteren en implementeren van nieuwe applicaties wanneer dat nodig is. Samen met jouw team sta je altijd klaar voor vragen en wensen uit de business over deze gebruikte applicaties. Je checkt bij veranderwensen altijd de haalbaarheid en functionaliteit voordat je veranderingen aanbrengt of een nieuwe versie uitrolt. Uiteindelijk zorg je voor een duidelijk implementatieplan en communiceer je hier duidelijk over naar de collega’s die hiermee aan de slag gaan. Ook ben je constant bezig met het proactief optimaliseren en doorontwikkelen van deze applicaties. Zo voldoen ze altijd aan de laatste actuele ontwikkelingen.

Wie ben jij?

Ambitie
Gaat het om techniek, dan ben jij altijd opzoek naar innovatieve en creatieve oplossingen. Ken je iets nog niet, dan neem je een sprong in het diepe, totdat je precies weet hoe het zit. Je biedt collega’s graag een functionele werkomgeving. Hierbij staan kwaliteit en efficiëntie altijd bovenaan. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
Jouw nauwkeurige en analytische blik schrikt niet van de dynamiek binnen onze organisatie. Geen dag is hetzelfde, geen applicatie voor eeuwig. Veranderingen horen er nu eenmaal bij en soms komen die sneller dan je verwacht. Met jouw flexibele instelling is dat geen probleem, jij schudt de oplossingen namelijk zo uit je mouw.

Ervaring
Je hebt hbo- of wo-denkniveau en neemt minimaal drie jaar ervaring mee binnen de accountancy praktijk. Je neemt ook wat kennis en ervaring met pakketten binnen de accountantspraktijk mee en je weet hoe je gebruikers van deze tools moet ondersteunen.

Wie zijn wij?

Best of both worlds
Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld. 

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voor profit- én non-profitorganisaties. Specialiseer je zoals jij wilt en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen. 

Wat je van ons krijgt

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je bent en wordt wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werktijden? Check.

Verder krijg je van ons:

- We bieden je een passend salaris o.b.v. studievoortgang en werkervaring;
- Mogelijkheden tot een goede studieregeling; 
- Een eigen mentor die je actief begeleid en waar je altijd terecht kan;
- 29 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen; 
- 3 Christelijke nationale feestdagen die je mag inruilen voor officiële feestdagen uit je eigen cultuur;
- Mooie teamuitjes met het Young Grant Thornton-netwerk; 
- Winstdelingsregeling afhankelijk van prestatie;
- Last but not least: toegang tot de Grant Thornton Academy. Daar ontwikkel je je kennis en je persoonlijke doelen op hoog niveau. En trainingen mindfullness of ‘goed slapen’? Krijg je ook gewoon.

Laat geen kink in de kabel. Als business analist vaktechniek bij Grant Thornton.
 

Interesse?

Waarschijnlijk zit je boordevol vragen, zoals over je groeimogelijkheden en de cultuur. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken. Neem dan contact op met Mark Assink via 088 676 9065 of via mark.assink@carrierebijgt.nl. Of solliciteer direct via onderstaande solliciteerbutton.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures