Terug naar overzicht

In het kort

Wie ben jij?

Je bent bezig met je hbo- of wo-opleiding of hebt deze inmiddels afgerond (bijvoorbeeld Human Resource Management, Communicatie, Economie, Bedrijfskunde, Psychologie of een andere richting) en bent op zoek naar een uitdagende en flexibele bijbaan voor 16-24 uur per week.

Wat ga je doen?

Jij gaat onze drie recruiters ondersteunen bij het vinden van accountants, fiscalisten en adviseurs voor Grant Thornton! In dit kleine, hechte team speel je een belangrijke ondersteunende rol en krijg je de kans om veel te leren.

Waarom is dit een mooie kans?

Omdat jij bij ons een flexibele bijbaan hebt waar je veel kunt leren!

Waar ga je werken?

Jouw officiële standplaats is in Alphen aan den Rijn, maar je kunt ook op vanuit huis of andere locaties werken.

Wanneer kun je beginnen?        

De startdatum is in overleg, in principe zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega.

De functie

Ben jij op zoek naar een flexibele en uitdagende bijbaan naast of na je studie? Vind je recruitment interessant en lijkt het je leuk om hier meer van te leren? Ben je een sociaal en houd je het overzicht wanneer je veel te doen hebt? Dan hebben wij een mooie bijbaan voor je.

Bij Grant Thornton (een internationaal accountancy- en advieskantoor) zijn we op zoek naar versterking binnen ons recruitment-team. Ons recruitment-team bestaat uit drie recruiters die nauw met elkaar samenwerken. Jij gaat hen ondersteunen met het vervullen van de vacatures op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. Dit doe je bijvoorbeeld door op LinkedIn actief op zoek te gaan naar geschikte kandidaten, maar ook opvolging te geven aan arbeidsmarktcampagnes of door binnen onze eigen talentpool kandidaten te benaderen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de collega's met andere zaken te ondersteunen, bijvoorbeeld bij het organiseren en bezoeken van recruitmentactiviteiten.

De afdeling
Je komt te werken binnen een informeel en gezellig HR-team bestaande uit een hoofd HR, twee HR-adviseurs, drie recruiters, een mobiliteitscoördinator en twee medewerkers HR-administratie. Vanuit deze afdeling wordt de accountancy- en adviesorganisatie geadviseerd en ondersteund.

Wij zoeken

Herken jij je in de volgende punten?

• Je bent op zoek naar een flexibele bijbaan voor naast je studie, of nu je je studie hebt afgerond. Een keer 's avonds werken? Geen probleem!;
• je bent bezig (of klaar met) met een academische of hbo-opleiding. Dit kan in diverse richtingen zijn zoals Bedrijfskunde, Human Resources, Communicatie of andere sociale wetenschappen, maar ook Accountancy of (Fiscaal) Recht;
• Het belangrijkst is jouw enthousiasme: je krijgt energie van het contact met mensen;
• Je bent sterk in plannen en organiseren en kan goed overzicht behouden;
• Je hebt affiniteit met social media (met name LinkedIn);
• Je hebt een proactieve en flexibele instelling;
• Je bent 16-24 per week beschikbaar (dagen/uren in overleg en flexibel);
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: ruimte om te groeien

Bij ons krijg je de mogelijkheid om je uren flexibel in te richten en veel te leren binnen een klein, gezellig team. Natuurlijk zijn de ervaren recruiters er om je te begeleiden. Je gaat ervaring opdoen binnen het vakgebied recruitment en kunt je snel ontwikkelen. Informeel contact met je collega’s en een directe en persoonlijke manier van communiceren staat centraal.

Enthousiast?

Wil jij werken op onze recruitment-afdeling bij Grant Thornton? En de ruimte krijgen om te groeien? Solliciteer dan via onderstaande solliciteer button. Als je eerst nog wat meer wilt weten, kun je altijd contact opnemen met Ali Durmaz (088 67 69 847) of ali.durmaz@carrierebijgt.nl) of Mark Assink (088 67 69 065 of mark.assink@carrierebijgt.nl). Een Whatsappje sturen naar Ali kan ook via 06 3101 9696.

Wij kijken uit naar een kennismaking!

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures