Terug naar overzicht

In het kort

Op zoek naar een tijdelijke uitdaging als bijbaan Marketing Assistent? Dan is dit jouw kans! Grant Thornton Nederland is een accountancy en adviesorganisatie met ongeveer 700 medewerkers verdeeld over 7 vestigingen. Wij maken onderdeel uit van een groot internationaal netwerk met ruim 62.000 collega’s. Informeel contact met je collega’s en een directe en persoonlijke manier van communiceren staat centraal. Grant Thornton heeft een platte organisatiestructuur en kent korte communicatielijnen. 

Wat je gaat doen?

Je legt het fundament voor een marktbewerkingsplan voor een van de business units van Grant Thornton. Je voert deskresearch uit en weet uit verschillende systemen zoals CompanyInfo en het handelsregister relevante informatie te halen. Afhankelijk van je kennis op het gebied van marketing en/of sales kun je het marktbewerkingsplan verder vormgeven. 

Je werkt samen met collega’s van het team Brand, Marketing & Communicatie. Het gaat om een afgebakend project dat je afhankelijk van het aantal dagen dat je per week beschikbaar bent in een maand kan afronden. 


 

Wie ben jij?

-    Je bent een hbo of wo student marketing, bedrijfskunde of economie;
-    Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar in de maand augustus;
-    Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden; 
-    Je bent cijfermatig en analytisch ingesteld; 
-    Je bent in staat om zelfstandig te werken;
-    Je identificeert jezelf met onze CLEARR-kernwaarden: Collaboration, Leadership, Excellence, Agility, Respect en Responsibility.

Wie zijn wij?

Grant Thornton is een netwerkorganisatie van wereldniveau. Internationaal zijn we één van de grootste accountants- en adviesorganisaties, een zevende plek wereldwijd! Hier in Nederland hebben we de fantastische voordelen van een kleinere organisatie met open cultuur, met de internationale mogelijkheden en multiculturele ervaring van één van de grootste organisaties ter wereld.

Wij gaan altijd een stapje verder. Voor onze klanten en vooral ook voor jou. Zodat jij de allerbeste werkomgeving hebt, die inclusief is en waar we flink bezig zijn met duurzaamheid. We werken voornamelijk voor profitorganisaties. Deel jouw ideeën en werk zo iedere dag aan een wereld die past bij jouw idealen en doelen.

Wat je van ons krijgt:

Een organisatie met een internationaal netwerk, waar je bent en wordt wie je wilt zijn, een open cultuur en fijne werksfeer? Check.

Verder bieden we je:
-    Een passend uursalaris;
-    Fijne collega’s in het team Brand, Marketing & Communicatie bij wie je terecht kan met al je vragen. 
 
Direct aan de slag met een bijbaan als marketing assistent op kantoor Alphen aan den Rijn bij Grant Thornton.

Enthousiast?

Heb jij interesse in deze vacature of wil je meer weten? Neem contact op met Anne Baas, telefoonnummer: 088 676 9026 of via email: anne.baas@carrierebijgt.nl.

Let op, goede beheersing van de Nederlands taal is een vereiste

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures