Terug naar overzicht
  • Plaats

    Rotterdam

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie ben jij? Jij bent (bijna) klaar met je bachelor (Accountancy of Bedrijfseconomie) of de (pre-)master Accounting & Control en wil graag in de audit aan de slag. Daarnaast wil je in deeltijd verder studeren voor de RA-titel!
Wat ga je doen? Je gaat werken in de audit (controlepraktijk) en werkt veel in teamverband. Samen met je collega's controleer je de jaarrekening bij diverse (inter)nationale klanten.
Waarom is dit een mooie kans? Je krijgt de ruimte om te groeien op professioneel & persoonlijk vlak binnen een enthousiaste audit-afdeling van bijna 50 collega's. Naast je werk, krijg je de ruimte om verder te studeren voor de RA-titel én mee te doen aan de Grant Thornton Traineegame en andere (interne) opleidingen. Kortom: genoeg ruimte om je razendsnel te ontwikkelen!
Waar ga je werken? Je werkt op verschillende plekken: bij de klant, op ons kantoor in Rotterdam nabij de Erasmusbrug, en vanuit huis.

De functie

Nu je bijna klaar bent met je bachelor (Accountancy of Bedrijfesconomie) of (pre-)master Accounting & Control, wil je graag aan de slag in de audit. Als Assistent Audit krijg je bij ons de ruimte om naast je werk in de controlepraktijk, in deeltijd verder te studeren op een universiteit naar keuze.

In de functie van Assistent Audit werk je binnen onze audit-afdeling van bijna 50 collega's: veel van hen hebben hetzelfde traject als jij bewandeld of zijn nog bezig met hun opleiding. Je gaat in teamverband meteen aan de slag voor verschillende (inter)nationale klanten. Gedurende het jaar bedien je ongeveer 10 tot 15 klanten in allerlei branches. Voor deze klanten verricht je uiteenlopende werkzaamheden.

In het voorjaar ben je druk bezig met de eindejaarscontrole (de controle van de jaarrekening) en in het najaar voer je met het team de interimcontrole uit: voorbereidende werkzaamheden voor de eindejaarscontrole. In jouw werkzaamheden (zoals controlewerkzaamheden, cijferbeoordelingen en verbandscontroles) word je begeleid door je collega's (vaak word je begeleid door iemand met een aantal jaren werkervaring) en zul je telkens weer uitgedaagd worden door nieuwe (complexere) werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar iemand die (bijna) klaar is met zijn bacheloropleiding (Accountancy of Bedrijfseconomie) of (pre-)master Accounting & Control en vanaf september 2024 aan de slag wil in de audit, en in deeltijd verder wil studeren voor de RA-titel. Je bent enthousiast en ambitieus en kijkt uit naar de komende tijd waarin je werk en studie gaat combineren. Verder ben jij:


• sterk in teamverband;
• communicatief vaardig: je durft vragen te stellen en kritisch te zijn;
• sterk in de Nederlandse en Engelse taal;
• nieuwsgierig en leergierig: we verwachten niet dat je alles al weet, maar wel dat je graag wilt leren;
• iemand die zich herkent in onze CLEARR-kernwaarden: Collaboration, Leadership, Excellence, Agility, Respect, Responsibility.

Wij bieden jou

Als jij ons team komt versterken, word je onderdeel van ons gezellige en diverse team in Rotterdam. Binnen het team zijn er collega's die, net als jij, nog bezig zijn met de opleiding tot Registeraccountant, of deze al hebben afgerond. Elke collega is bereid je verder te helpen.

Er is een grote groep assistenten die veel met elkaar optrekken. Ook is er een assistentenoverleg waarin zij allerlei zaken met elkaar bespreken.

Verder krijg je bij ons ook een mentor bij wie je altijd terecht kunt: of het nu over studie, werk of persoonlijke zaken gaat. Daarnaast krijg je één van de partners toegewezen als partnercoach: iemand bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Binnen de afdeling zorgen we ervoor dat je je prettig voelt zodat jij je persoonlijk én professioneel kunt gaan ontwikkelen!

Verder bieden we:

• een goede studieregeling om in deeltijd verder te studeren aan de universiteit van jouw keuze;
• deelname aan de Grant Thornton Traineegame: een onboardingprogramma in je eerste jaar;
• een uitgebreid intern opleidingsprogramma (met inhoudelijke cursussen, maar bijvoorbeeld ook mindfulness);
• een goede balans tussen werk, studie en privé;
• goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals 29 vakantiedagen (met mogelijkheid tot bijkopen), winstdelingsregeling en mobiliteitsbudget of leaseauto.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden over deze kans? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt reageren via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je eerst nog wat vragen? Je kunt altijd contact opnemen met  Ali Durmaz via 088-676 9847 of via ali.durmaz@carrierebijgt.nl. 

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures