Terug naar overzicht
  • Plaats

    Amsterdam

  • Gepubliceerd op

In het kort

Wie: Je hebt een afgeronde MHBO opleiding belasting assistent.
Wat:  Aangiftes verzorgen voor de expats voor onze cliënten en particulieren.
Waarom:  Werken in een internationale informele organisatie met ruimte voor persoonlijke groei.
Waar: Jouw standplaats is Amsterdam.
 
   
   
   

De functie

Als aangiftemedewerker verzorg je de aangiftes voor de expats van onze klanten (middelgrote multinationals) én uit buitenland afkomstige particulieren. Dit doe je op het gebied van inkomstenbelasting, waarbij je begeleid wordt door ervaren aangiftemedewerkers. In samenwerking met deze medewerkers, bepaal je de prioriteiten en monitor je de voortgang op onze aangiftepraktijk. Daarnaast kan het zijn dat je bij andere compliance werkzaamheden ondersteuning biedt. Op verzoek van de collega’s van de immigratiepraktijk bereid je dan aanvragen werkvergunningen en/of 30%-regelingen voor of je vraagt sociale verzekeringsrechtelijke verklaringen aan bij de SVB. Je bent professioneel, tactvol en punctueel ingesteld en hebt een organiserend vermogen. De ontvangen gegevens (in het Nederlands of Engels) verwerk jij tot een correcte aangifte en/of aanvraag. Kort gezegd, een afwisselende functie in een internationale praktijk. Doordat je wekelijks vaktechnisch overleg bijwoont, ontwikkel jij je verder op vaktechnisch vlak én word je op de hoogte gehouden van de actuele ontwikkelingen op het gebied van grensoverschrijdende arbeid.

Wij zoeken

• Een (afgeronde) opleiding op mbo niveau;
• Je hebt de MHBO opleiding tot belasting assistent succesvol afgerond;
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent initiatiefrijk;
• Je bent hardwerkend, nauwkeurig en een teamplayer;
• Je bent analytisch, integer en beschikt over organiserend vermogen;
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: Ruimte om te groeien

Wij bieden je een werkomgeving waarin je jezelf kan zijn, gestimuleerd wordt om het verschil te maken en groei, op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak, aanmoedigt. Door de juiste ondersteuning en coaching zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf kan halen. Een uitgebreid intern opleidingsprogramma en persoonlijke begeleiding maken hier onderdeel van uit.
Benieuwd wat onze collega’s zeggen over het werken bij Grant Thornton? Bekijk onze carrièrepagina: https://www.grantthornton.nl/carriere/.

Enthousiast?

Wil jij ruimte krijgen om te groeien binnen Grant Thornton? Solliciteer dan als Aangiftemedewerker Global Mobility Services via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Ishana Baldew (Recruiter) via 088 676 9543 of ishana.baldew@carrierebijgt.nl.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures